Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Borca bolji od Smedereva

PANČEVO - U utakmici drugog kola mini aut lige Srbije večeras su u Pančevu odbojkaši starčevačkog Borca pobedili ekipu Smedereva sa 3:1 (25:22, 25:18, 17:25, i 25:10).

Meč je odigran u hali "Strelište" pred oko 400 gledalaca, a sudili su: Cvetković iz Beograda i Kolarević iz Novog Sada.

Borac: Frakaš, Knežević, Simonović, Stolovi, Dangubić, Tomić, Spasojević, Kovačević, Milošević, Janjušević, Grlić, Polić i Đurić.

Smederevo: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marković, Peštu, Zevalica, Pejović, Rajković, S. Stevanović, Đ. Stojanović, Dojčinović, Petrović, Dabić, Medarić, Uciljanin i Kuzmanović.

Starčevci su uhvatili poslednju slamku nade ne bi li se dokopali baražnog meča. Prvi put u ovom šampionatu zabeležili su čistu pobedu, koja im je tako u direktnom duelu sa rivalima za opstanak ili baraž doneo sva tri boda.

Približili su se Smederevcima na tri boda i treba im samo još jedna takva čista pobeda da bi ih dostigli, možda već u revanšu u gostima.

U pobedničkoj ekipi najbolji su bili Dangubić, Tomić, Simionović i Milošević, a kod gostiju Rajković, Dojčilović i Medarić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Borac - Smederevo 3:1

Izvor: RTS, 11.Feb.2009

U utakmici drugog kola mini aut lige Srbije su u Pančevu odbojkaši starčevačkog Borca pobedili ekipu Smedereva sa 3:1 (25:22, 25:18, 17:25, i 25:10)...Meč je odigran u hali "Strelište" ored oko 400 gledalaca, a sudili su: Cvetković iz Beograda i Kolarević iz Novog Sada...Borac: Farkaš, Kneževich,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.