Odbojkaši Bečeja novi prvoligaši

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 11:32

Odbojkaši Bečeja novi prvoligaši

Odbojkaše Bečeja čekaju ozbiljne pripreme za novu takmičarsku sezonu, budući da su ostvarili veliki uspeh i plasirali se u viši rang, tačnije u Banka Poštanska štedionica Prvu B ligu. Oni su takmičenje u Drugoj ligi Sever završili na prvom mestu sa 15 odigranih utakmica i isto toliko pobeda.

Za odbojkaše Bečeja prvenstvo startuje u oktobru, a do tada biće potrebno mnogo rada i truda, objašnjava trener Veselin Džigurski.

"Sada treniramo osam puta nedeljno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnosno imamo pet treninga u jutarnjim i tri u večernjim terminima. U tom ritmu ćemo biti do polovine jula, kada nas očekuje dvonedeljna pauza. Od prvog avgusta ćemo startovati sa treninzima dva puta dnevno i tako će biti do početka sezone. Što se tiče pojačanja, još se razmatra, ništa nije odlučeno. Imamo u planu da dovedemo igrače sa strane koji će upotpuniti našu igru i nadamo se da ćemo doći do željenih rezultata", rekao je Džigurski.

A željeni rezultati su vrh tabele Prve B lige i nastavak puta ka samom vrhu srpske odbojke. Viši takmičarski rang sa sobom nosi mnoštvo novih izazova i prepreka. Znajući to, predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić, nedavno je primio članove Uprave kluba i sa njima razgovarao o podršci lokalne samouprave mladim i perspektivnim sportistima.

"Mi ćemo pomoći u svakom smislu te reči, kako finansijski, tako i što se tiče prevoza. Planiramo da kupimo jedno kombi vozilo, koje će im umnogome olakšati putovanja. To kombi vozilo neće koristiti samo odbojkaši, već i futsaleri, kao i drugi dvoranski sportovi", rekao je Tošić.

Momke sa Tise očekuje težak zadatak, kako zbog timova, tako i zbog putovanja na dalje destinacije među kojima su Kuršumlija, Ivanjica, Aranđelovac, Mladenovac, Vršac, Kosovska Mitrovica, Futog, Užice, Loznica, Bavanište, i Prokuplje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.