Odbio Trifunović, na redu Vukoičić

Izvor: Glas javnosti, 26.Dec.2009, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio Trifunović, na redu Vukoičić

Sve je skoro bilo sređeno da Aleksandar Trifunović bude imenovan za novog trenera Crvene zvezde, ali kako sada stvari stoje, on je u poslednjem trenutku odbio tu mogućnost, saznaje Kurir i Glas javnosti. Sada se kao najozbiljniji kandidat spominje Vlada Vukoičić, doskorašnji trener Bosne. Povodom tih spekulacija, Vukoičić je rekao da je bilo nekih preliminarnih razgovora, ali da još ništa nije konkretno završeno.

- Istina je da su me pozvali i da su me pitali da li imam nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ko će u moje ime da pregovora o eventualnoj mogućnosti da budem trener Zvezde. Dobili su informaciju i ovaj deo razgovora sa upravom kluba obavlja moj menadžer. Sve je ovo u prvoj fazi i videćemo šta će se desiti u narednom periodu. Ako se oni u načelu dogovore, onda bih i ja trebalo da se uključim u razgovore. Svestan sam da su neki igrači u Zvezdi tražili raskid ugovora i da situacija nije najbolja. Moj glavni uslov su garancije kako ne bi opet došli u sličnu situaciju - kazao je Vukoičić.

Generalni menadžer „crveno-belih“ Milan Opačić izjavio na tradicionalnom koktelu povodom završetka kalendarske godine da će klub pričati sa mladim stručnjakom, ali da još nije doneta nikakva odluka.

- Pričaćemo sa Vladom Vukoičićem, ali postoji još kandidata. Napravili smo spisak - poručio je Opačić, ističući da finansijska situacija u Zvezdi ipak nije toliko dramatična.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.