Odbijena žalba Elčea

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 23:46

Odbijena žalba Elčea

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Španije odbacila je žalbu fudbalskog kluba Elče, koji je tražio da se utakmica sa Barsom registruje službenim rezultatom.

Sve zbog spornog igranja Gavija za katalonski tim.Elče i Barselona sastali su se 1. aprila u utakmici 27. kola španske Primere, a pobedu je zabeležila ekipa Barselone rezultatom 4:0.

Gavi (18) je krajem januara registrovan kao privremeni član prvog tima Barselone, nakon što je tamošnji sud dozvolio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meru predostrožnosti, koju je zatim ukinuo 13. marta.

Sudskom odlukom Gaviju je omogućeno da zadrži licencu za nastup u mlađim kategorijama, a žalbena komisija navodi da "njegova licenca ni u jednom trenutku nije poništena", na šta se pozivao Elče, preneli su španski mediji.

Barselona devet utakmica pre kraja zauzima prvo mesto na tabeli Primere sa 73 boda. Naredni meč Barselona igra na svom terenu protiv Atletiko Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.