Odbijena prva zvanična ponuda Milana za Belotija

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena prva zvanična ponuda Milana za Belotija

Il Galo je prva meta u napadu. Ali, Rosoneri će morati više da se isprse...

Milan je ponovo napravio konkretan potez ka Andrei Belotiju. Poslednjih sati Rosoneri su imali sastanak sa klubom popularnog Pevca. Izvršni direktor Rosonera Marko Fasone i predsednik Torina Urbano Kairo su se sastali i razgovarali o transferu Il Gala. Pala je i prva zvanična ponuda Milana, ali je bila preniska za Bikove koji svoj biser procenjuju na 100.000.000 evra. Tako da je glatko odbijena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << javlja Đanluka Di Marcio.

#BellotiMilan! Počeli pregovori za transfer sezone u Italiji! Galo kreće stopama Ševčenka?

Predsednik Kairo planira da zadrži napadača, tako da će Milan morati da stavi na tacnu minimum 70.000.000 evra u kešu plus još nekog igrača da bi odblokirao operaciju.

Di Marcio javlja da je Beloti  meta broj jedan za Rosoenere u ovom prelaznom roku.

Milanezi su već promovisali dva pojačanja za koja su platili 43.000.000 evra: Musakio iz Viljareala za 15.000.000 evra (plus 3.000.000 ako ostvari bonuse) i Kesi iz Atalante za 28.000.000 evra.  Završava se i transfer Rikarda Rodrigeza za 15.000.000 evra plus bonusi. Trebalo bi da potpiše na četiri godine.

Ipak, pored svega ovoga, Andrea Beloti bi bio bomba prelaznog roka na Apeninima. Kinezi se izgleda ne šale. Interesovanje traje, ali samo je pitanje kako prebaciti zahteve Urbana Kaira.

Beloti se ovog leta već dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, Interom pa čak i Zenitom, ali Milan bi mogao da bude najozbiljniji kupac koji kuca na vrata Granate.

Kuca već neko vreme na vrata Torina, samo je pitanje hoće li se vrata otvoriti...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.