Odavno nije bilo ovoliko komentara Grobara! Nisu im jasne Stanojevićeve odluke u finišu (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020, 21:25

Odavno nije bilo ovoliko komentara ''Grobara''! Nisu im jasne Stanojevićeve odluke u finišu (TVITOVI) (foto)

Meč u Subotici dao im je dosta materijala za komentarisanje.

Partizan je uspeo posle velike borbe i prave drame u finišu da savlada Spartak u Subotici sa 2:1, a tri boda crno-belima spasavao je Nemanja Stevanović sa dve izvanredne intervencije u 90. minutu, od kojih je druga odbranjen penal Marčića.

Osim što se ta situacija komentariše na društvenim mrežama posle meča, veliku pažnju su privukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i neverovatni promašaji Filipa Holendera, ali i izmene koje je trener crno-belih Stanojević izvršio u finišu, kada je umesto Natha i Holendera uveo štopera Ostojića i levog beka Obradovića u želji da sačuva minimalnu prednost.

-

-

Utakmica asistenta L. Markovića i Holendera???? Ovo više nema veze sa Partizanom, ovo je neka verzija zajebancije. Umesto naših Stojkovića, Čoliće u momentima kad više ne juriš titulu, nama se Holender pravoliniskim šutevima poigrava.

— Zvonko Janković (@GRKthessaloniki) November 7, 2020
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.