Izvor: B92, 12.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od subote čelendžer u Banjaluci

U Banjaluci će od 13. do 21. septembra biti održan drugi teniski čelendžer turnir "Banja Luka 2003", na kojem će učestvovati teniseri iz Argentine, Nemačke, Italije, Hrvatske, Francuske, Rusije, Češke i Španije.

Nagradni fond turnira iznosi 50.000 dolara, jer pobjednik osvaja 50 ATP poena.

Milan Raković, predsednik Teniskog kluba "Mladost", koji je organizator turnira, istakao je da je za Banjalučane velika čast što je njihov grad dospeo na tenisku kartu sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U turnir su direktno uključena 22 igrača, četiri igrača su iz kvalifikacija, četiri sa pozivnicama i dva sa specijalnim pozivnicama ATP-a.

U subotu i nedelju, 13. i 14. septembra, biće igrani kvalifikacioni mečevi, a od ponedeljka 15. septembra počinje glavni turnir, koji će trajati do 21. septembra.

Generalni sponzori Čelendžer turnira "Banja Luka 2003" su Telekom Srpske i Simens, a pokrovitelji Vlada RS i Grad Banja Luka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.