Od naredne godine po četiri stranca

Izvor: B92, 11.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od naredne godine po četiri stranca

Stručni odbor FSS-a doneo je odluku na sednici održanoj u petak da od naredne sezone samo klubovi u Superligi mogu da imaju četiri stranca.

Sa druge strane, svi ostali klubovi ne mogu da računaju na inostrane fudbalere. Stručni odbor uputio je ovaj predlog Izvršnom odboru saveza. Takođe, predloženo je i da od sezone 2010/2011 klubovi elitnog ranga mogu da imaju samo po tri stranca. Na skupu su predloženi i kandidati za instruktore na nivou FSS i regionalnih saveza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dušan Šuljagić i Dragan Pantelić pratiće rad na nivou FSS, dok su po regionima predloženi: Ivan Đukanović (FSB), Milan Rastovac (Vojvodina), Mihajlo Jurasović (RIS) i Miloš Velebit (RZS).

Stručni odbor dao je i predlog za formiranje stručnog štaba univerzitetske reprezentacije Srbije. Branislav Vukašinović predložen je za selektora, a njemu bi pomagali: Lešnjak, Dragan Pantelić i Željko Boljević, a sekretar stručnog štaba je Igor Gačić. Okupljanje ove selekcije planirano je za 14. ili 15. jun kada i počinju pripreme za Univerzijadu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.