Od najvećeg za najvećeg: Nedostajaće mi naši razgovori

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od najvećeg za najvećeg: Nedostajaće mi naši razgovori

Majkl Džordan emotivnom porukom se oprostio od Kobija Brajanta.
Džordan, kojeg mnogi smatraju najboljim košarkašem svih vremena, voleo je mentalitet Kobija Brajanta i njegov takmičarski duh.

Po njemu su bili najsličniji i često su ih poredili. 
"Šokiran sam užasnim vestima o Kobiju i Đani. Ne mogu da opišem bol. Voleo sam Kobija - bio mi je kao mlađi brat. Često smo pričali i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mnogo će mi nedostajati naši razgovori. Bio je žestok takmičar, jedan od najvećih svih vremena i pokretačka snaga. Bio je i sjajan otac koji je mnogo voleo svoju porodicu", napisao je Majkl Džordan.
Legendarni Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oglasio se i Džordan: Kobi mi je bio kao mlađi brat, nedostajaće mi mnogo razgovori sa njim

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020

Šokiran sam povodom tragične vesti o smrti Kobija i Đijane. Reči ne mogu da opišu bol koji osećam. Voleo sam Kobija - rekao je Majkl Povodom smrti legendarnog Kobija Brajanta se oglasila još jedna legenda - Majkl Džordan.On je izdao saopštenje posle pada helikoptera.-...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.