Od najtraženijeg na svetu do klupe za par nedelja!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 12:53

Od najtraženijeg na svetu do klupe za par nedelja!

"Bik" ne može da pronađe svoj fokus.

Italijanska štampa ne štedi Lautara Martineza.

Argentinac je tokom sezone prešao put od junaka do negativca tokom Interove trke za Skudetom. Sjajni napadač je promašio i penal protiv Bolonje koji je mogao doneti 2:0 protiv Mihinog tima, na kraju je utakmice pripala gostima rezultatom 2:1 iako su "neorazuri" imali igrača više na terenu od 57. minuta.

Konte nije želeo da prokomentariše situaciju.

Marota >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kasnije izjavio kako je ovo plod transfer spekulacije gde se Lautaro povezuje sa izvesnim transferom u Barselonu. Katalonci planiraju da krenu u pregovore posle 15. jula kada i ističe Lautarova klauzula po kojoj je slobodan u odabiru sredine ukoliko zainteresovana strana uplati 111 miliona evra.

Sva je prilika da će večeras protiv Verone Martinez meč krenuti sa klupe. Po restartu šampionata na šest utakmica je postigao tek jedan gol uz promašeni penal.

Ne tako lepi dani i završnica šampionata za Argentinca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.