Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 09:48

Od najplaćenijeg igrača Premijer lige, do rezerve Grinvudu i Džejmsu

Propast karijere Aleksisa Sančeza i Junajtedova “uzmi ili ostavi ponuda“

O momentu propasti karijere Aleksisa Sančeza ispričano je praktično sve. Odlukom da izabere Mančester junajted pre Sitija – niko ne garantuje da bi u Sitiju bio bolji – Čileanac je sebi pripisao najveći udarac u profesionalnom životu, iako je s istim zaradio etiketu daleko najplaćenijeg igrača Premijer lige.

Posle godinu i po dana mučenja na Old Trafordu, gde mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za isti period na bankovni račun slila enormna suma novca bez adekvatnog pokrića na terenu, Sančez je pokušao da sreću pronađe u Interu, gde je takođe doživeo fijasko. Za, evo, nepunih godinu dana skupio je jedva 615 minuta i najveći deo sezone proveo je u oporavku od raznih povreda. Inter, naravno, nema nameru da iskoristi opciju kupovine i Čileanca će po završetku takmičenja vratiti u Mančester, a šta onda?

Ostrvski mediji javljaju da su u Junajtedu svesni da apsolutno niko neće Sančezu ponuditi uslove kakve sada ima i da zbog toga ni on sam neće poželeti da se odrekne još dve godine ugovora, pošto je evidentno da ga profesionalni fudbal na najvišem nivou sve manje zanima... Ole Gunar Solskjer je spreman da čoveku sa nedeljnom platom od preko 500.000 evra (bez bonusa) ponudi mogućnost da bude deo Junajtedove rotacije, ali ništa više od toga. Bez ikakvih garancija.

Naime, Solskjer je već obavio razgovore s Junajtedovim prvim operativcem Edom Vudvordom i predstavio mu plan za Sančeza koji uključuje mesto u timu, ali ulogu rezerve. Norvežanin nema nameru da na Sančeza utroši nijedan minut koji je namenio Junajtedovim mladim nadama Danijelu Džejmsu i Mejsonu Grinvudu. Dakle, prvo Džejms i Grinvud, pa šta ostane Sančezu. Ako on to bude želeo.

Čini se ipak da je u toj situaciji ipak više na dobitku Čileanac, jer će imati mogućnost da trenira i radi s ekipom, zarađuje basnoslovno visoku platu i eventualno dobije neke minute na kašičicu.

Junajted će, naravno, pokušati da se Sančeza reši ovog leta ako bude uspeo da pronađe adekvatnog kupca. Problem je što su opcije ograničene. Sančez (zasad) ne želi u Saudijsku Arabiju, Katar, MLS ili Kinu, Evropa mu je jedina želja, a na Starom kontinentu svega šačica klubova može da izađe u susret njegovim finansijskim zahtevima. Osim ako Čileanac sam ne pristane na drastično umanjenje plate. A, prema svim najavama, to ne želi nikako.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.