Od leta - najbolji Radnik dosad!

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od leta - najbolji Radnik dosad!

Predsednik Surduličana, Stanislav Tončev, najavio jačanje tima tokom zimskog prelaznog roka i uigravanje za narednu sezonu.

Foto: MN Press

Na granici između plej-ofa i plej-auta superligaške tabele prezimiće fudbaleri Radnika iz Surdulice, tako da na proleće neće mnogo strepeti kada je u pitanju opstanak u najjačem rangu domaćeg fudbala.

To će ekipa pokušati da iskoristi za uigravanje, kako bi u iduću sezonu ušla sa većim ambicijama nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je samo opstanak.

"Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada", najavio je predsednik kluba Stanislav Tončev na prvom okupljanju u 2019. godini.

Trener Milan Milanović odradio je prvi trening sa igračima na veštačkoj travi uprkos snegu i niskoj temperaturi.

"Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja i da ćemo dobro odigati predstojeću polusezonu", kratko je poručio Milanović.

Surduličani će prvi deo priprema odraditi kod kuće, a potom se u drugoj polovini meseca sele u Antaliju.

Prvom okupljanju u 2019. nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, dok su nova lica dvojica štopera: 32-godišnji Tomislav Pajović i deset godina mlađi Ivan Kričak.

Pajović je u Radnik stigao iz Uzbekistana, a u Srbiji je igrao u Partizanu, Čukaričkom, Radu i Zemunu, dok je inostrano iskustvo sticao i u Izraelu (Makabi Šaraim) i moldavskom Šerifu.

Kričak je došao iz beogradskog Sinđelića, a igrao je još za Žarkovo i Rad.

BONUS VIDEO:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.