Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 15:37

Od kog materijala je napravljen ovaj momak? Deseta povreda Dembelea u Barsi, opet stralada zadnja loža

Pauza verovatno do kraja kalendarske godine

Navijači Barselone prekrivaju lice rukama. Ne mogu da veruju šta se u njihovom klubu dešava mesecima. Deluje da malerima nema kraja, jer je osim neubedljivih igara, razočaravajućih rezultata, nejasnog statusa Lionela Mesija, krug povređenih fudbalera produžen za ime Usmana Dembelea.

Potvrdili su Katalonci da je francuski krilni napadač u porazu od Kadiza (1:2) pretrpeo povredu zadnje lože, mada se nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << usudili da procene koliko neće biti na raspolaganju treneru Ronaldu Kumanu. Španski mediji uveravaju da povreda nije teže prirode, ali da zahteva odsustvo sa terena između dve i tri sedmice. U najboljem slučaju mogao bi bivši prvotimac Borusije iz Dortmunda da konkuriše za sastav za gostovanje Valjadolidu 22. decembra, ali realnije deluje da osim gostovanja na Zorilji propusti i duel sa Eibarom sedam dana kasnije, pa da „kao nov“, uđe u 2021.

Ako uopšte može da se taj termin upotrebi u Dembeleovom slučaju. Otkako je stigao na Nou Kamp avgusta 2017. doživeo je čak deset povreda!? Ukupno pauzirao 512 dana. Za tri godine i tri i po meseca odustan je bio godinu i po. Strašno... U tom periodu najčešće ga je mučila baš zadnja loža. Ova mu je peta povreda tog dela tela.

Dodatni kadrovski problem za Kumana, kome ionako nedostaju, u odbrani Đerar Pike, Samuel Umtiti i Serđo Roberto, a u manevru krilo Ansu Fati.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.