Od junaka do tragičara - Ibra srušio Napoli, a dan kasnije čuo neprijatne vesti!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 18:26

Od junaka do tragičara - Ibra srušio Napoli, a dan kasnije čuo neprijatne vesti!

Rosoneri će ove nedelje pokušati da se priviknu na život bez prve zvezde tima.

Najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović povredio je zadnju ložu leve noge na gostovanju protiv Napolija zbog koje će pauzirati najmanje 10 dana.

Iskusni fudbaler je sa dva gola na San Paolu bio najzaslužniji za trijumf "rosonera" na teškom gostovanju kojim je klub sa San Sira zadržao čelnu poziciju u Seriji A.

Ipak, Ibrahimović zbog povrede nije dočekao kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča pošto je u 79. minutu ustupio mesto više od deceniju mlađem Lorencu Kolombu.

Zbog ove povrede švedski fudbaler će sigurno propustiti gostovanje Lilu u Ligi Evrope i meč protiv Fiorentine predstojećeg vikenda.

Ukoliko dodatna testiranja ne uslove još veću pauzu postoje velike šanse da se popularni Ibra vrati na teren protiv Seltika u Ligi Evrope ili eventualno u sudaru sa Sampdorijom tri dana kasnije.

Nema sumnje da će ova povreda značajno uzdramti tim Stefana Piolija budući da je Ibrahimović ove sezone postigao čak 10 golova u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.