Od huliganizma do pozorišta: Navijač Redinga uhapšen zato što je pevao na tribini!? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od huliganizma do pozorišta: Navijač Redinga uhapšen zato što je pevao na tribini!? (VIDEO)

Neverovatne scene u engleskom Čempionšipu

Engleska je bila Meka za huliganizam. Engleska pamti desetine mrtvih, Engleska pamti Hejsel. Koga zmija ujede taj se i crva plaši, ali tako može da ode u potpunu suprotnost. Stadioni diljem ostrva poznati su bili po svojim bučnim navijačima, pesmama, šalovima. Sada se to sve pretvara u jedno veliko pozorište. Na tribine se ne ide da bi se stajalo već sedelo, a čak je i pevanje postalo problem.

Naime, navijač Redinga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na utakmici protiv Notingem foresta uhapšen zbog toga što je ustao i zapevao navijačku pesmu, piše se u engleskim medijima. Na taj način želeo je da povrati dobru atmosferu koja je nekada krasila stadion Madejski, ali je samo sebi napravio problem.

Naša atmosfera je očajna godianma, izuzimajući jedan mali deo tribina koji navija. Jedan deo nas je pokušao da probudi seernu tribinu i animira ljude sa zapada da zapevaju. Bilo je to najglasnije navijanje kakvo nije viđeno godinama. Ali, nije se dobro završilo“, navodi se u saopštenju navijača Redinga.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.