Od Hakanovih bombi nema spasa (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Hakanovih "bombi" nema spasa (video)

Poslednji koji se u to uverio je golman Hofenhajma Oliver Bauman, pre dve nedelje jednako je 'nagrabusio' najbolji golman današnjice Manuel Nojer.

Najbolja odbrana pretposlenjeg kola Bundeslige je delo Baumana, ovaj 24-godišnji čuvar mreže je spaktakularnom paradom skinuo polušaj iz sloboddnog udarca Hakana Čalhanoglua u subotu na 'Baj Areni', ali Turčin nije propustio priliku za revanš.

'Kralj slobodnjaka' je nekoliko minut kasinije uspeo da ga matira na "popravnom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da postigne svoj šesti gol iz slododnih udaraca ove sezone i povede 'Farmaceute' ka pobedi protiv gostiju iz Hofenhajma.

Zasita, teško je odlučiti se da li je bolja bravurozna intervencija golmana Hofea ili golčina sa preko 30 metara naslednika Žuninja Pernambukana.

Ostavljamo vam da procenite sami...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.