Od Bazela do Grafičara

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 16:41

Od Bazela do Grafičara

Švajcarski fudbaler Milorad Stajić, koji je prošao omladinsku školu Bazela, novi je član Grafičara.

Dvadesetogodišnji vezni igrač potpisao je ugovor do leta 2024. godine sa razvojnim timom Crvene zvezde.

"Zadovoljan sam što sam ovde, želim da napredujem, san mi je da jednog dana zaigram na „Marakani“ i radiću naporno da to ostvarim. Saigrači su sjajni, nije lako doći iz inostranstva i tek tako se prilagoditi, ali je ovde veoma zdrava i dobra priča, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa takvom konkurencijom samo možemo da budemo bolji", izjavio je Stajić.

Velika očekivanja od Stajića potvrdio je i sportski direktor Grafičara Dušan Anđelković.

"Grafičar uvek ima za cilj razvijanje Zvezdine dece i dovođenje mladih i talentovanih igrača. Odlučili smo se za Stajića, dolazi iz odlične sredine i njegov odnos prema treningu videli smo već u prvih 10 minuta. Odnos prema obavezama, odnos sa saigračima, poštovanje trenera i njegovih zamisli, sve je to jako bitno za mladog igrača", izjavio je nekadašnji Zvezdin levi bek, koji je dobar deo karijere proveo u Rusiji.

Anđelković je još jednom ponovio ciljeve kluba u predstojećoj polusezoni.

"Cilj je razvoj mladih igrača, ali i opstanak u Prvoj ligi Srbije. U nezavidnoj smo situaciji na tabeli, po mom mišljenju nezasluženo, jer smo mnogo utakmica odigrali dobro, ali ostali bez bodova. To su posledice neiskustva, ali ne bežimo od toga. Pojačali smo se i cilj je opstanak u ligi. Biće to veliki uspeh, a vidimo da su igrači Grafičara ostali u prvom timu Zvezde, naš nekadašnji fudbaler Lazetić je prodat u Milan. To su sve veliki uspesi Zvezde i Grafičara", istakao je Anđelković.

Fudbaleri Grafičara prvi takmičarski susret u 2022. godini odigraće 26. februara u Ivanjici protiv Javora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.