Ocene - Boaćijev top u nogama, Borjan i odbrana herojski izdržali!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocene - Boaćijev top u nogama, Borjan i odbrana herojski izdržali!

Nema dileme ko je igrač utakmice, Zvezda preživela pakao poslednjih pola sata, odbrana iznela teret!

Borjan 8 - Veoma siguran, kao i obično, ulivao mirnoću saigračima. Nije imao mnogo prilika da interveniše, a poslužila ga je i sreća kada je Jojić pogodio stativu u dva navrata, a još jednom je Keln pogađao okvir gola. A onda u nadoknadi, sjajna intervencija Zvezdinog golmana koja je značila i pobedu!

Stojković 7.5 - Borben, motivisan da u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokaže da nije dobio pravu šansu. Defanzivno odličan, stizao da se ubaci i pred protivnički kazneni prostor, pogotovo u prvom poluvremenu.

Babić 7.5 - Dobro zamenio Savića, videlo se neiskustvo u nekim situacijama, ali svakako da je pružio ono što se od njega očekivalo. Dobio i udarac, nije želeo da odustane, veliko srce Zvezdinog štopera

Le Talek 7.5 - U prvom poluvremenu perfektan, u nastavku kao da je i njemu pažnja popustila u par navrata, ali čini se da je to više posledica toga što je Zvezdin vezni red stao.

Gobeljić 7 - Ni on nema mnogo iskustva u ovakvim mečevima, ali je pokazao i zrelost i hrabrost, jeste da je u drugom delu izgubio nekoliko duela, ali generalno, iako su se mnogi plašili nije bio slaba karika tima.

Donald 7 - Stub u prvom poluvremenu, odbijali su se igrači Kelna od njega, pohapsio je kompletan vezni red. Ali u nastavku nije uspevao nikako da stane na loptu, mada se čini da nije imao adekvatnu pomoć saigrača.

Krstičić 7 - On se tek uklapa, dobar meč, mada nije dolazio do prilike da više zapreti u ofanzivi. Šteta što je kasno stigao, sa pravim Krstičićem će Zvezda biti još jača.

(Račić - Milojević je izvukao umornog Krstičića, ubacio defanzivnijeg igrača kako bi dodatno zatvorio stvari i pomogao izmučenom veznom redu u poslednjih desetak minuta)

Kanga 7  - On je po nama najbolji igrač Zvezde, mada je u nekim situacijama zaista bio sebičan, nije ni najbolje reagovao kod prve velike šanse. Ali svejedno, Kanga je klasa i to pokazuje i u ovakvim utakmicama. Svuda ga ima, ne plaši se da preuzme odgovornost, može mnogo bolje od ovoga.

Srnić 7 - Dosta toga izneo je trkom, ali nije dovoljno koristio prostor u nastavku i ostao je bez daha. U prvom delu jedan od najboljih igrača Zvezde.

Radonjić 7 - Neverovatan potencijal, videli smo koliko je brz, koliko može u situacijama jedan na jedan, igraće sve bolje, samo da mu je stav na pravom mestu. I on je kao i Srnić pao u nastavku i uglavnom bio posvećen defanzivi.

(Milić - Ušao kada je bilo jasno da Radonjić nema snage i da više ne može, ali ni on nije mnogo pomogao pred ofanzivom Kelna, mada je u nekoliko situacija uspeo da pomogne odbrani)

Boaći 8 - Neverovatan gol, neverovatno kretanje, bez dileme, u Srbiji odavno nije igrao ovakav napadač, najbolji fudbaler Zvezde, videćemo koliko je povreda ozbiljna.

(Pešić - Usamljen u napadu, praktično žrtvovan Zvezdinom defanzivom u poslednjih pola sata)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.