Očekujem da budemo bolji

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 16:19

"Očekujem da budemo bolji"

Košarkaši Mege u drugom meču četvrtfinalne serije ABA lige dočekuju ekipu Budućnost u Sremskoj Mitrovici.

Susret u dvorani PSC Pinki na programu je u nedelju od 18:00, a ulaz je slobodan, a svi protokoli Republike Srbije povodom Dana žalosti biće poštovani.

Ekipa Mege je u prvom susretu četvrtfinala izgubila 94:77 u Podgorici, pa će dati sve od sebe da vrati seriju u glavni grad Crne Gore na majstoricu, ističe trener Marko Barać.

"U svetlu tragedije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je zadesila nasu zemlju, izuzetno je teško igrati. Analizirali smo greške sa prethodne utakmice gde smo mogli da se uverimo u kvalitete Budućnosti. Očekujem da budemo bolji, a da bismo vratili seriju u Podgoricu moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom", rekao je Barać.

Mega je nedavno, u finišu ligaškog dela sezone, odmerila snage sa ekipom Budućnosti baš u Sremskoj Mitrovici, a Luka Cerovina veruje da bi domaći teren mogao da odigra ulogu u revanšu.

"Očekuje nas druga utakmica četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Sada igramo na našem terenu u Sremskoj Mitrovici gde smo i pre mesec dana imali sjajnu podršku sa tribina. Sigurno je da su tragični događaji koji su se desili prethodnih dana uticali na sve nas, ali ćemo dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači", istakao je Cerovina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FMP "stotkom" izborio majstoricu

Izvor: B92, 06.Maj.2023

Košarkaši FMP-a pobedili su Cedevita Olimpiju 102:96 (26:17, 24:28, 24:22, 28:29) u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige...Ekipa Nenada Stefanovića izjednačila je na 1-1 i produžila seriju na još jedan odlučujući meč, koji će se igrati u Ljubljani...FMP je u Železniku konstantno bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.