Obrukao se Manu Đinobili

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrukao se Manu Đinobili

San Antonio Sparsi poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Juta Džeza, a u lakoj pobedi od 106:91, obrukao se Manu Đinobili.

Jedan od ključnih igrača Sparsa, i jedan od najboljih košarkaša današnjice uspeo je da krajem prvog poluvremena promaši zakucavanje iako je sam istrčao kontru.

U trenutku kada je San Antonio imao samo pet poena pradnosti (46:41), Đinobiliju je lopta "upala" u ruke, sam je istrčao do koša Jute ali je loše procenio svoj dvokorak pa je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kratak nekoliko centimetara, te se lopta odbila od obruča.

Đinobili je ove sezone imao problema sa povredom, ali je prosečno beležio 12.9 poena uz 4.4 asistencije i 3.4 skoka po meču.

Argentinac ima 34 godine, a visok je 198 centimetara. U NBA ligi igra od 2002. godine, a igrao je samo za San Antonio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.