Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 15:37

Obrt - Skola otišao iz Armanija

Videćemo da li će se penzionisati

Očekivali su italijanski mediji da Luis Skola ostane u Armaniju, ali je sada ozvaničeno da je Skola napustio tim iz Milana. Te da još nije doneo konačnu odluku o penzionisanju.

Skola je otišao iz Armanija i samim tim dao izjavu vezanu za napuštanje evroligaša. Očigledno je da i penzija nije nemoguć razvoj siguracije.

"Posle dubokih razmišljanja, doneo sam prvu odluku u vezi sa sledećom sezonom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Odabrao sam da ne igram Evroligu više, ni u Milanu niti u nekom drugom timu. Želim da se zahvalim Olimpiji što mi je dala priliku, bila je to zabavna godina u kojoj sam imao iskustvo da radim u okruženju u kom sam se osećao kao kod kuće", rekao je Skola.

A najvažnija odluka ovog neverovatnog Argentinca tek sledi... Jer, sigurno da kod njega postoji želja da igra na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Sa druge strane, još nisam odlučio da li da se povučem iz košarke ili da nastavim da igram, samo u drugom takmičenju. Doneću konačnu odluku tokom narednih sedmica", istakao je Skola.

Skola ima 40 godina, došao je u Olimpiju za sezonu 2019/2020 posle dugo godina igranja u NBA ligi i prosečno je davao 9,2 poena i imao 4,4 skoka na 28 utakmica.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.