Obrt - Legenda Udinezea ostaje u klubu!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt - Legenda Udinezea ostaje u klubu!

Sudeći prema informacijama koje stižu sa Apenina, 'Toto' Di Natale se predomislio i prihvatio da odigra još jednu sezonu za Udineze.

Legenda Udinezea Antonio 'Toto' Di Natale preinačio je svoju pređašnju odluku i rešio da ostane na "Friuliju" još godinu dana!

Veteran iz redova Udinezea najavio je krajem minule sezone da će tokom leta promeniti sredinu i preseliti se na neki drugi kontinent ali se predomislio nakon razgovora sa čelnicima "Zebreta".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Kako javlja italijanski "Skaj Sport", čelnici Udinezea uspeli su da ubede Di Natalea da ostane u klubu još godinu dana što znači da će čuveni 'Toto' imati priliku da zaigra na rekonstruisanom "Friuliju".

Antonio Di Natale priključio se Udinezeu 2004. godine a od tada je na 420 takmičarskih utakmica postigao 223 pogodaka.

Njegov učinak u Seriji A od 207 postignutih golova bio je dovoljan da na večnoj listi najboljih strelaca preskoči svog idola Roberta Bađa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.