Obrovac presudio Mladosti

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrovac presudio Mladosti

Mačva na premijeri 7. kola nanela timu iz Lučana prvi poraz u aktuelnom šampionatu.

U Superligi Srbije posle meča Mladost Lučani - Mačva 1:2 (1:1) ostaje samo jedan neporaženi tim - Crvena zvezda!

Tim Nenada Milovanovića je protiv Šapčana imao veći posed lopte, više šuteva (13:5, od toga 10:3 u okvir gola) i šansi, ali su izabranici Dragana Aničića bili daleko precizniji u završnici, pa će se u grad na Savi vratiti sa sva tri boda.

Mladost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je imala tri pobede i tri remija, a u petak je doživela prvi poraz u domaćem prvenstvu, dok je Mačva zabeležila treću pobedu (drugu zaredom u gostima) i pred dvonedeljnu pauzu se probila u gornji deo tabele.

Šapčani su poveli u 19. minutu efektnim pogotkom Nenada Gavrića, koji je bio strelac i u prethodnom meču protiv Partizana.

Na 1:1 izjednačio je Aleksandar Pejović iz penala u 26. minutu, nakon što je njegov prezimenjak Filip u kaznenom prostoru srušio Lazara Jovanovića.

Mladost u drugom poluvremenu nije dominirala kao u prvom, kada je Mačvu više puta spasao odlični golman Dušan Puletić, ali je i dalje stvarala više prilika.

Najbliža preokretu bila je u 80. minutu, kada je iskusni Janko Tumbasević uzdrmao stativu.

Već u narednom minutu usledio je šok i momenat odluke na drugoj strani - loptu je u polukontri prihvatio Ivan Obrovac, sa levog boka "zalomio" u sredinu i odmerenim udarcem pogodio dalji gornji ugao, ostavivši golmana Dragana Rosića potpuno nemoćnog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.