Obroci za zdravstvene radnike somborske bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 14:45

Obroci za zdravstvene radnike somborske bolnice

Fabrika smrznutih slatkih i slanih peciva “Mara" iz Sombora, u toku vanredne situacije, donira peciva za preko 70 zdravstvenih radnika Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović”.

Fabrika peciva iz Sombora smatra se jednom od najsavremenijih proizvođača i isporučilaca visokokvalitetnih slatkih i slanih peciva u našoj zemlji sa godišnjom proizvodnjom oko 3.000 tona robe, koja je namenjena i izvozu.

“Svi se solidarišemo u ovoj situaciji. Doniramo doručak u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smrznutih peciva različitih vrsta za naše zdravstvene radnike, koji su prvi na liniji odbrane od korona virusa. Fabrika i dalje radi, radnike nismo otpuštali, a čak smo i zaposlili dodatnu radnu snagu”, rekli su za RTV nadležni u fabrici “Mara” iz Sombora.

Ukoliko postoje zainteresovani građani ili pravna lica koji žele da upute pomoć zdravstvenim ustanovama, a povodom situacije nastale usled proglašenja bolesti COVID -19 izazvane virusom SARS-COV-2 zaraznom bolešću, zdravstvena ustanova može primati pomoć samo u robi. Uplata novčane pomoći može se obaviti samo na posebne namenske račune (dinarski i devizni račun) koje je otvorila Pokrajinska vlada.

Brojevi računa na koje se može izvršiti uplata novca su:

– dinarski račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-5048741-67.

– devizni račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-324771-83.

Instrukcija za plaćanje za navedeni devizni račun dostupna je na internet stranici Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.