Obriši suze Mateo, nije gotovo!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obriši suze Mateo, nije gotovo!

Teško mu je palo što je morao da se vrati, ali...

Pisali smo prethodnih dana, Inter i Roma su pokušavali da obave trejd, Mateo Politano je trebalo da se preseli u Rim, dok je u suprotnom smeru pošao Leonardo Spinacola.

Na kraju je čitava trampa propakla, došlo je do neslaganja dve strane oko otkupa, a krilnom fudbaleru Intera je teško palo što se posle sedam godina nije vratio u redove "Vučice", italijanski mediji su preneli da se rasplakao na aerodromu pri povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Milano zbog neuspelog prelaska na "Olimpiko".

Ipak, nije sve gotovo, prenosi Đanluka Di Marcio.

Roma je navodno rešena da ga preseli u svoje redove i nastavili su pregovore sa "Neroazurima" oko potencijalnog transfera Politana u svoje redove.

Očekuje se da to opet bude pozajmica sa pravom otkupa, ali neće u suprotnom smeru najverovatnije kretati nijedan igrač.

U svakom slučaju, priča je ponovo aktuelna, Politano bi ipak mogao da se vrati u redove Rome, u kojoj je i ponikao, pre nego što je 2013. godine otišao u redove Peskare.

Kasnije je zaigrao i za Sasuolo, dobre partije preporučile su ga Interu, ali i Robertu Manćiniju, pa je upisao i tri nastupa u reprezentativnom dresu, postigao je i pogodak za "Azure".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.