Obradoviću produžen pritvor!

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradoviću produžen pritvor!

Arbitar se tereti da je u duelu Spartaka i Radničkog favorizovao domaćina

Viši sud u Novom Sadu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću osumnjičenog da je na fudbalskoj utakmici u Subotici između domaćina Spartaka i niškog Radničkog, favorizovao domaći tim.

Portparol suda Ivana Karapandžić precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Obradoviću odredio pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zbog opasnosti od mogućeg uticanja na svedoke.

Protiv njega je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Obradović se tereti da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između Spartaka i niškog Radničkog, favorizovao domaći tim i tako ga stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika u direktnom duelu za izlazak u Evropu.

Obradović je na pomenutom meču dosudio, prema oceni sportskih medija, "skandalozan" penal od dva za Spartak i napravio još jednu u nizu grešaka, među kojima je najpoznatija ona iz 153. večitog derbija kada je priznao gol Zvezdi nakon što je Džon Ruiz asistirao "iz auta" za gol.

Zato je reagovao i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza i uputio zahtev Sudijskoj komisiji da se arbitar Obradović drasticno kazni i skine sa liste sudija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.