Obradovićev govor i mokro slavlje: Čekao sam na ovo 18 godina

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 15:37

Obradovićev govor i mokro slavlje: Čekao sam na ovo 18 godina

Srpski trener ispunio davnašnju želju - igraće na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja

Nije uspeo jedan Obradović, koliko mu je samo malo nedostajalo, ali će u Kaunasu Srbija ipak imati Srbina Obradovića u pohodu na evro tron.

Saša je sa Monakom režirao bajkovitu epizodu, predstavnik francuske košarke eliminisao je Makabi 3:2 i igraće protiv Olimpijaksoa u polufinalu elitnog takmičenja.

Dotad, uživaće u svemu što su postigli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Tako je i bilo u svlačionici posle meča sa Makabijem - ponosno i slavljenički. Pre nego što je doslovce okupan od strane igrača, Obradović je održao govor pred svima povodom velikog uspeha.

"Čekao sam na ovaj trenutak 18 godina. Od prvog dana kada sam počeo da se bavim trenerskim poslom sve o čemu sam mislio je završni turnir Evrolige. Zato me slušajte momci. Većina vas zna moju priču i kroz šta sam sve prošao. Znate šza ja mislim da je dobro i šta mislim da je veliko. Hvala što ste mi podrška i što ste verovali u ovaj projekat. Čestitam vam", jedva je stigao da završi Obradović misao od gejzira tekućine koja je krenula ka njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.