Obradović otkrio šta je odlučilo meč sa Efesom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 00:14

Obradović otkrio šta je odlučilo meč sa Efesom

Važan trijumf crno-belih.

Košarkaši Partizana su u meču 27. kola Evrolige u Beogradu došli do vrlo važne pobede. Savladali su Anadolu Efes sa 100:90. Atmosfera u Areni je bila magična, a na duelu je briljirao Aleksa Avramović.

Ovaj trijumf je važan za Partizana, jer su sada ostali u ozbiljnoj konkurenciji za plasman u plej-in, a ni direktan prolaz u plej-of nije nemoguća misija za izabranike najtrofejnijeg evropskog stručnjaka Obradovića, kojem je "pao kamen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa srca" nakon ovog trijumfa.

- Pobedili smo odličan tim i to sjajnom košarkaškom utakmicom. Hvala navijačima dali su nam energiju. Oni su nam veoma važni. Zbog njih smo veliki klub. Čestitam igračima. Uradili su sve, protiv odličnog tima. Pametno smo igrali u napadu. Efes je pogađao skoro sve imali su individualan kvalitet, ali smo igrali i dobro u odbrani. Mali detalji su odlučivali - rekao je trener crno-belih Želimir Obradović posle meča.

EVROLIGA 27. kolo

Četvrtak

Alba - Makabi 71:106

Partizan - Efes 100:90

Virtus - Valensija 87:74

Real Madrid - Panatinaikos 86:97

Petak

Feberbahče - Baskonija (18.45)

Žalgiris - Olimpijakos (19)

Asvel - Olimpija Milano (20)

Barselona - Monako (20.30)

Bajern - Crvena zvezda (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.