Obradović odbio da se rukuje sa Atamanom (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Feb.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović odbio da se rukuje sa Atamanom (VIDEO)

Odgovor Turčinu na nesportsko ponašanje

Željko Obradović vratio milo za drago Erginu Atamanu, odbio je da se pozdravi sa njim pred početak susreta osmine finala Kupa Turske između Fenerbahčea i Anadolu Efesa. Svoj postupak Obradović je objasnio još na konferenciji za medije pred start finalnog turnira izjavivši da "ne poštuje one, koji njega ne poštuju".

Reakcija srpskog stručnjaka bila je odgovor na Atamanov potez posle duela u prvenstvu u kome je Fener >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << slavio rezultatom 100:74 kad je trener Efesa odbio da se pozdravi sa Željkom.

| @FBBasketbol başantrenörü Zeljko Obradovic ve @AnadoluEfesSK başantrenörü Ergin Ataman, maç öncesinde el sıkışmadı. pic.twitter.com/TdEXlHQyor

Za razliku od prethodnog meča, u večerašnjem je pobeda pripala Efesu (83:80)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.