Obradović: Zahvalnost navijačima

Izvor: B92, 18.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: "Zahvalnost navijačima"



Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Željko Obradović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Izraela na Evropskom prvenstvu i istakao da se nada da će taj trijumf pomoći njegovoj ekipi da još više povrati samopuzdanje i bolje odigra u nastavku takmičenja.

Reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je Izrael sa 93:77, u drugom kolu takmičenja u Grupi D na EP.

"Igrali smo uglavnom dobro večeras, ali nažalost imamo još problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa izgubljenim loptama u određenim fazama igre i kada protivnik igra izuzetno agresivno. Tako će, međutim, biti do kraja šampionata i moramo na to da se naviknemo. Čestitam igračima na dobroj utakmici, čestitam ekipi Izraela na borbenosti, a najveću zahvalnost dugujemo navijačima na sjajnoj atmosferi", rekao je Obradović.

Obradović je promenio skoro celu startnu petorku, a u timu nije bilo Milana Gurovića. Selektor je rekao da te promene nisu posledice teškog poraza od Španije u petak.

"Igramo na turniru sa mnogo utakmica i potrebna nam je svežina. U ovom timu svako može da bude u startnoj petorci, ali mislim da nije toliko važno ko počinje utakmicu, koliko je važno ko koliko igra. Gurović je sasvim zdrav, ali nije igrao zbog moje taktičke odluke. Izrael igra sa tri niska igrača i trebala mi je niža postava", rekao je Obradović.

Opširnije o Evropskom prvenstvu na našoj specijalnoj stranici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.