Obradović: U šoku sam, postoje tri dobra rešenja, a mi...

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: U šoku sam, postoje tri dobra rešenja, a mi...

Trener Lokomotive Saša Obradović bio je šokiran načinom na koji je njegova ekipa poražena od Darušafake u prvoj utakmici finala Evrokupa.

Rusi su u finišu utakmice imali pobedu u džepu, ali su dopustili gostima iz Istanbula da izbore produžetak, kasnije i prvi od dva neophodna trijumfa na putu ka osvajanju titule.

"U šoku sam. Kao i svi. Bili smo prilično sigurni da ćemo pobediti, a mislim da smo igrom to i zaslužili. Ipak, ne događa se uvek ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zaslužite," rekao je Obradović i pojasnio šta se dogodilo kod izvođenja auta i izgubljene lopte koja je prethodila šutu za produžetak.

The shot that turned the game! @scottiew_5#7DAYSMagicMomentpic.twitter.com/MHUjJ2YDDW

"Postoje tri dobra rešenja. Mi nismo pronašli nijedno od njih. Ako ne vidiš igrača kome možeš da dodaš, baci loptu u noge odbrambenog igrača i dobićeš novu priliku da izvedeš aut. Naravno, nije lako da to izvedeš u takvim momentima. Bili smo šokirani činjenicom da smo uopšte u produžetku".

Lokomotiva je protiv Darušafake u najgorem trenutku pretrpela prvi poraz u sezoni. Revanš je petak u Istanbulu, a ukoliko ekipa Dejvida Blata obezbediće mesto u Evroligi.

Game 1 was one for the ages!@dackabasket take the series lead as they down @lokobasket in Krasnodar, the Russian's first loss of the #7DAYSEuroCup season. pic.twitter.com/wcrALQLwBM

"Nije lako, ali moramo da zaboravimo ovaj meč i pokažemo karakter u sledećoj utakmici," naveo je Obradović.

Drugi duel finalne serije počeće u 19:15 časova, uz prenos na SK.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.