Izvor: RTS, 07.Mar.2022, 15:26

Obradović: Da damo energiju i odigramo dobar meč

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim protiv Lijetkabelisa u Evrokupu mora da da energiju i odigra jednu dobru utakmicu. Meč u Litvaniji igra se u utorak od 18.00.
Jutro nakon pobede protiv Crvene zvezde, crno-beli su krenuli put Litvanije, gde ih očekuje utakmica 14. kola Evrokupa protiv Lijetkabelisa.

"Imamo iskustvo igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ovaj način, 48 sati posle odigrane utakmice i to nije nešto čega se rado sećamo. Igrali smo izvanrednu utakmicu protiv Hamburga, a onda dva dana nakon toga protiv Mege veoma slabo."
"Falilo je energije i to je ono o čemu ćemo razgovarati sa igračima večeras na treningu. Da razmislimo ko su oni koji bi trebalo da počnu meč i da daju energiju da se odigra ponovo jedna dobra utakmica", rekao je Obradović za klupski sajt.
U prvoj utakmici protiv istog rivala, Partizan je 17. novembra u Beogradu ostvario pobedu rezultatom 84:77.
"Ekipa Lijetkabelisa je igrala veoma dobro protiv nas u Beogradu. Oni su tim koji ima izvanredne šutere za tri poena, veoma pametno igraju u napadu, koriste taj kvalitet da su šuterska ekipa."
"Sem Gagića kada igra na petici, svi ostali visoki igrači šutiraju za tri poena. Taj segment igre treba da odlučimo, kako ćemo braniti njihovu ''pik end pop'' igru. To je nešto što je veoma važno", poručio je Obradović.
Bek Partizana Kevin Panter rekao je da tim očekuje važan duel.
"Pred nama je važna utakmica i nemamo vremena za umor, već moramo da se pobrinemo da ostvarimo važnu pobedu. U poređenju sa utakmicom protiv Lietkabelisa u novembru. Nemamo drugačiji tim, ali definitivno igramo drugačije, tako da će to biti drugačija utakmica gde ćemo biti mnogo agresivniji, kakvi smo bili i u poslednjih nekoliko utakmica."
"Ključ za pobedu biće timska igra, pridržavanje plana utakmice, fokus tokom svih 40 minuta i čvrsta igra", istakao je Panter.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Litvanija,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN U LITVANIJI: Obradović zna šta je ključno za dobar meč

Izvor: Kurir, 07.Mar.2022

Košarkaši Partizana otputovali su u Litvaniju gde ih u utorak očekuje duel sa domnaćim Lijetkabelisom u oviru 14. kola Evrokupa

Nastavak na Kurir...

Čanak o rasprodatoj dvorani zbog Obradovića: U derbiju se videlo da sve leže na mesto

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2022, 09:28

"Vlada mala fama zbog Željka! Na nama je da odgovorimo energijom na brzinu Partizana", rekao je trener Lijetkabelisa pred meč sa crno-belima od 18.00

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.