Obožavaoci su poludeli za oblinama sestre Kristijana Ronalda! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavaoci su poludeli za oblinama sestre Kristijana Ronalda! (VIDEO) (FOTO)

Kristijano Ronaldo nije više jedina popularna osoba u familiji. As Reala već neko vreme deo slave deli sa svojom sestrom.

Doduše, Ronaldo je i dalje daleko ispred Katie Aveiro, mada ona polako ali sigurno stiče sve veći broj obožavalaca što se jasno vidi po "kritičnoj gomili" na društvenim mrežama gde je prate stotine hiljada ljudi.

Iz Ronaldove senke izašla je kada je pre nekoliko godina nastupala u jednom portugalskom rijalitiju, a bavi se i pevanjem, i to ozbiljno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa je jedna njena pesma u Portugalu bila u konkurenciji za Evrosong.

Uz to, prilično je aktivna na Instagramu i često objavljuje fotografije pa je obožavatelji često časte komentarima.

Oko 100.ooo ljudi, koliko je prati samo na Instagramu, doslovno je "poludelo" za njom, oduševljeni su njenim oblinama i to joj jasno daju do znanja u komentarima.

A photo posted by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on May 31, 2016 at 4:34pm PDT



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.