Oblak razočaran u Atletiku, sledi neočekivani transfer?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblak razočaran u Atletiku, sledi neočekivani transfer?

Slovenački golman nije zadovoljan kako se odvija situacija po njega u Atletiko Madridu.

Prema izvorima bliskim golmanu Atletiko Madrida, Janu Oblaku, najverovatnije do produžetka ugovora ovog golmana i slavnog kluba iz Madrida neće doći.

Na dve utakmice u Primeri je spasio Atletiko Madrid, protiv Valensije je spasio bod, protiv protiv Raja sva tri.

Pregovori oko produžetka ugovora su trajali i trajali, ali očigledno da nisu dogovoreni jer je nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovom trenutku Jan Oblak.

Obećanja koja je dobio februara 2016. godine kada je potpisivao ugovor nisu ispunjena u potpunosti.

"U ovom momentu nije pitanje novca", rekao je izvor blizak golmanu.

Liverpul je želeo da dovede ovog golmana tokom leta, ali se opredelio za Alisona koji je koštao 80 miliona evra. Slična situacija je sa Čelsijem koji je doveo Kepu.

U ovom prelaznom roku sigurno neće doći do neočekivanog transfera, ali već nakon završetka ove sezone možda možemo očekivati novo obaranje rekorda kada su golmani u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.