Oblačno, toplo, moguća kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2016, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, toplo, moguća kiša

U većem delu zemlje danas će biti oblacno i toplo, mestimicno s kišom. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, više padavina biće uveče i tokom noći i to na jugozapadu, u Šumadiji i Banatu. Na istoku i jugoistoku umereno oblačno i veci deo dana suvo.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistocni, u košavskom području i na planinama i jak vetar, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura biće od 2 do 10, najviša dnevna od 12 do 19 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U Beogradu će biti pretežno oblacno i toplo, od sredine dana s kišom, a više padavina uveče i tokom noci. Najniža temperatura biće 10, a najviša dnevna 15 stepeni.

Prema izgeldima za narednih sedam dana, u ponedeljak će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na višim planinama i snegom. Obilne padavine očekuju se u centralnim, južnim i istočnim krajevima.

U utorak će biti postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. U sredu novo naoblačenje s kišom prvo na jugoistoku. Zatim, promenljivo sa čestom pojavom kiše i temperaturom oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.