Obamejang nastavlja gde je stao, preti da sruši šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 17:52

Obamejang nastavlja gde je stao, preti da sruši šampiona! (video)

Arsenal vodi.

Fudbaleri Arsenala stigli su do prednosti u borbi za trofej u Komjuniti šildu, poveli su protiv Liverpula u 12. minutu.

Prethodno je Van Dajk zatresao mrežu "Tobdžija", ali je njegov pogodak poništen zbog faula, da bi par minuta kasnije Alison morao da vadi loptu iz mreže.

Obamejang se odlično namestio na udarac na ivici kaznenog prostora rivala, poslao je neodbranjiv projektil u dalji ugao, u svom stilu, Brazilac na golu Liverpula je bio nemoćan, 1:0 za ekipu Mikela Artete.

Pogodak iskusnog napadača pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Komjuniti Šild - Arteta nastavlja sa žetvom trofeja, "tobdžije" sa kreča srušile Liverpul! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020

Na "Vembliju" uzbudljiva utakmica...Izjednačena igra tokom većine meča, regularnih 90 minuta se završilo rezultatom 1:1. Usledili su penali u kojima se bolje snašao Arsenal i došao do prvog trofeja u novoj sezoni...Liverpul je otvorio bolje utakmicu, prvak Engleske je prvi stigao i do pogotka,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.