OZVANIČENI TRANSFERI: Superligaš se POJAČAO u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 21:39

OZVANIČENI TRANSFERI: Superligaš se POJAČAO u Humskoj!

Gaje velike ambicije.

Superligaš Voždovac objavio je da su među Zmajeve "na krov" sletela tri pojačanja.

Na spisku je prvi Darko Vukašinović, čijim dolaskom je kompletiran golmanski roster.

Novi čuvar mreže Voždovca stigao je iz prvoligaša Inđije, prethodno je branio za Dinamo iz Vranja, BSК iz Borče, Loznicu i Zlatibor, a sa Beograđanima je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

- Za mene je dolazak u Voždovac veliki iskorak u karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sviđa mi se i odgovara mi sistem igre trenera Linte i smatram da za mene trenutno nema boljeg kluba u Srbiji. Principi savremenog fudbala i igra nogom koji se ovde forsiraju su mi veoma važni, a cilj koji sam sebi postavio je jasan - želim da se izborim da branim - rekao je Vukašinović.

Dres Zmajeva u naredne tri i po godine nosiće Andrej Blagojević i Mateja Đorđević, koji su ponikli u omladinskoj školi FK Partizan.

- Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to - naglasio je dvadesetogodišnji Blagojević.

Godinu dana mlađi Đorđević je naveo da su mu prvi utisci o novom klubu fenomenalni.

- Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone - istakao Mateja Đorđević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.