OZBILJNO ZAGRIZLI: Liverpul nudi 80 miliona Realu za Valverdea

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 12:53

OZBILJNO ZAGRIZLI: Liverpul nudi 80 miliona Realu za Valverdea

Kraljevski klub traži 100 miliona evra za Urugvajca.

Fudbalski klub Liverpul poslao je Realu ponudu od 80 miliona evra za urugvajskog reprezentativca Federika Valverdea, prenosi "El Nacional". Španski mediji navode da bi ovaj transfer, ako Real pristane na ponudu, sa bonusima trebalo da iznosi oko 100 miliona evra.

Real je odbio prvu ponudu Liverpula za urugvajskog fudbalera od 60 miliona evra. Takođe, očekuje se da rukovodstvo Kraljevskog kluba odbije i drugu ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liverpula, pošto insistira na fiksnom obeštećenju od 100 miliona evra za Valverdea.

Valverde (24) je u Real stigao 2016. godine iz Penjarola, a ove sezone odigrao je 56 utakmica za Real i postigao je 12 golova u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Urugvaja pet puta se upisao u listu strelaca na 49 mečeva.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.