OZBILJNO SE KUVA U BARSELONI: Laporta priznao - Želimo da vratimo Mesija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 14:02

OZBILJNO SE KUVA U BARSELONI: Laporta priznao - "Želimo da vratimo Mesija"

Ponovo na mestu uspeha?

Predsednik Barselone Đoan Laporta priznao je da katalonski klub želi da vrati argentinskog fudbalera Lionela Mesija u katalonski klub, prenose španski mediji.

Barselona je sinoć obezbedila titulu u La Ligi, pošto je u gostima pobedila Espanjol rezultatom 4:2 u 34. kolu La Lige. Laporta je istakao da je plan Barselone da pronađe adekvatan sistem i plan održivosti u kojem bi se Mesijeva primanja uklopila u klupski budžet, ali je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ekipa sa "Nou Kampa" mora da sačeka odobrenje čelnika La Lige. Mesi je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine.

- Želimo Mesija, ali nećemo da ponudimo 'lude brojke' za taj ili bilo koji drugi ugovor. Pokušaćemo da napravimo da sistem funkcioniše sa planom održivosti, a onda ćemo da sačekamo odobrenje - rekao je Laporta.

On je ponovio da je Mesi najbolji fudbaler sveta.

- Gde bi Mesi igrao u našem klubu? To će Ćavi da odluči, ali to nikada nije bio problem sa najboljim fudbalerom na svetu - dodao je predsednik Barselone. Laporta je istakao da je u poslednjih nekoliko meseci popravio odnos sa Mesijem.

- Razgovarao sam s Leom, popravili smo naš odnos. Bilo je jako lepo. Barselona je Barselona, a ovaj klub može da se takmiči sa svima. Što se tiče Al Hilala, oni prave dobar posao u Saudijskoj Arabiji. Međutim, Barselona je Mesijev dom. Želimo ga u našem klubu - rekao je Laporta.

Mesi ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do 30. juna ove godine, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Laporta: Želimo da vratimo Mesija

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Predsednik Barselone Đoan Laporta priznao je da katalonski klub želi da vrati argentinskog fudbalera Lionela Mesija u katalonski klub, prenose španski mediji...Barselona je obezbedila titulu u La Ligi, pošto je u gostima pobedila Espanjol rezultatom 4:2 u 34. kolu La Lige...Laporta je istakao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.