OZBILJNA PONUDA: Bajern želi asa Liverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 14:47

OZBILJNA PONUDA: Bajern želi asa Liverpula

Bavarci spremni da odreše kesu.

Fudbalski klub Bajern zainteresovan je za levog beka Liverpula i škotskog reprezentativca Endija Robertsona, prenosi Dejli mejl.

Britanski mediji navode da bi Robertson u Bajernu trebalo da zameni kanadskog fudbalera Alfonsa Dejvisa, koji će najverovatnije na kraju sezone da napusti klub iz Minhena.

Transfermarkt procenjuje da kapiten škotske fudbalske reprezentacije vredi oko 35 miliona evra.

Robertson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (29) je u Liverpul stigao 2017. godine iz Hala, a za klub sa Enfilda odigrao je 282 meča i postigao je devet golova.

Levi bek će predvoditi Škotsku na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Robertson je za reprezentaciju Škotske nastupio na 67 utakmica i tri puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.