OVUSU POSLE DEBIJA POSLAO PORUKU GROBARIMA: Da svi osetimo njihovu podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 17:21

OVUSU POSLE DEBIJA POSLAO PORUKU GROBARIMA: "Da svi osetimo njihovu podršku"

Nosi dobre utiske iz Ivanjice.

Fudbaler Partizana Leonard Ovusu u izjavi za klupski sajt dotakao se debija u crno-belom dresu.

Zadnji vezni je odigrao svih 90 minuta u pobedi nad Javorom u Ivanjici (1:0).

- Bila je ovo jedna zaista teška utakmica koju smo dobili, što je veoma važno na početku sezone i tako zabeležili šesnaestu pobedu! Ja sam se zaista brzo prilagodio i timu i treninzima, tako da je sada na meni da nastavim da radim, a zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa momcima idemo korak po korak. Atmosfera je bila fenomenalna! Prvi put sam se uživo susreo sa našim navijačima i neverovatno kakvu energiju šalju - izjavio je Ovusu.

Crno-beli u subotu od 16.15 dočekuju IMT, a Ovusu se nada da će podrška navijača biti na nivou.

- Sledeća utakmica se igra kod nas na stadionu i zaista bih voleo da dođu, da svi osetimo ponovo njihovu podršku - rekao je Ovusu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.