OVUSU: Lako mi je kada je pored mene neko ko je zaustavio Zidana

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 17:39

OVUSU: Lako mi je kada je pored mene neko ko je zaustavio Zidana

Vezista crno-belih jasan.

Fudbaler Partizana Leonard Ovusu izjavio je da je za igrače "crno-belih" svaka od narednih 15 utakmica u Superligi Srbije finale.

Ovusu je u zimskom prelaznom roku stigao u Partizan. On je naveo da je oduševljen što sarađuje sa trenerom "crno-belih" Igorom Duljajem.

- Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zinedina Zidana, već i ostale “Galaktikose”, to su bili izuzetno talentovani igrači. Igrao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže - “uradi tako, nemoj ovako”, to mi izuzetno pomaže da se prilagodim. Možda moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte... On najbolje zna kako treba da sve to uradim jer je igrao na baš toj poziciji, tako da za mene je saradnja sa njim fantastičn - rekao je Ovusu za Partizanov podkast.

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 56 bodova.

- Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice poput prethodne, gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde te sve ide, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega onoga što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale - dodao je fudbaler Partizana.

On je pozvao navijače da podrže fudbalere "crno-belih".

- Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više. Zato ih molim da dođu i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno. Nekada su teške utakmice i treba ti vetar u leđa, potreban ti je neko da ti kaže “možeš ti to, ‘ajde”, to je ono što navijači mogu da nam donesu - zaključio je Ovusu.

Partizan će u subotu od 18.30 časova dočekati Železničar u 23. kolu SLS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.