OVU PONUDU NEĆE ODBITI: Mesi sve bliži odluci gde će nastaviti karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 14:23

OVU PONUDU NEĆE ODBITI: Mesi sve bliži odluci gde će nastaviti karijeru

Očekivao se ovakav epilog.

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi želi da se vrati u Barselonu, a spreman je da u katalonskom klubu ima manju platu od one koju ima u redovima šampiona Francuske.

Uz to je spreman je da se odrekne pola milijarde evra koliko mu nude iz Saudijske Arabije, kako bi ponovo živeo u glavnom gradu Katalonije.

Mesi je od 2000. do 2021. igrao za Barselonu, a onda je prešao u PSŽ zbog finansijskih problema u kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našao španski klub.

Ima ugovor sa PSŽ-om do kraja sezone, a kako sada stvari stoje neće ga produžavati, već se vraća u Barselonu.

Katalonci pregovore počinju sa ponudom od 12 miliona evra po sezoni, sa idejom da saradnja bude dogovorena na dve godine.

- Mesi je svestan finansijskih problema Barselone i razume tešku situaciju u klubu u kome se proslavio i proveo skoro celu karijeru. Argentinac jasno pokazuje da je spreman da odbije ponudu klubova iz Saudijske Arabije po kojoj bi za dve godine zaradio oko pola milijarde evra, samo zbog lojalnosti i nove šanse u Barseloni. Mesi je uveren da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a za nekoliko godina možda će biti spreman da nastupi i na nekoj "egzotičnoj" fudbalskoj destinaciji - navodi britanski list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEREZO: Bilo bi sjajno da se Mesi i Ronaldo vrate u La Ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023

Predsednik Atletiko Madrida želi povratak najvećih zvezda...Predsednik Atletiko Madrida Enrike Serezo izjavio je danas da bi voleo da se Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo vrate i igraju u španskom nacionalnom prvenstvu, prenosi Sportklub. Argentinski fudbaler ima ugovor sa Pariz Sen Žermenom do kraja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.