OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta će biti sa Rolan Garosom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 11:50

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta će biti sa Rolan Garosom (VIDEO)

Nada i dalje tinja.

Predsednik Teniske federacije Francuske Bernard Gudičeli najavio je povratak Rolan Garosa i izrazio nadu da će turnir biti odigran uz prisustvo publike.

Frenč open bi sada, da nije bilo pandemije virusa korona, bio u svojoj drugoj nedelji, međutim, on je ipak otkazan, a sada se ponovo govori o eventualnom povratku ovog Gren slema i to sa navijačima.

– Opcija koju preferiramo jeste da imamo Rolan Garos sa što je više navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moguće. Nakon toga, pratićemo upustva naše Vlade, ali pre svega, oni će doneti odluku koliko ljudi može da bude na tribinama. Ipak, fanovi daju turniru njegovu magiju – kazao je prvi čovek francuskog tenistra Bernard Gudičeli.

¡Si habrá #RolandGarros en 2020!

El Presidente de la #FFT, Bernard Giudicelli, confirmó que @rolandgarros se jugará en septiembre, y si es posible con público en las gradas...

🎾🎾🎾🎾https://t.co/P0UEAslbgG

— Elba Jiménez (@elbajimenez9) June 2, 2020

Profesionalni tenis je na pauzi od marta, a turniri se neće vraćati najranije do avgusta.

Vimbldon je otkazan, dok US open i dalje nije, ali organizatori razmatraju njegovo izmeštanje iz Njujorka za ovu godinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.