OVOME SE MALO KO NADAO: Potpisao Sulejmani! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 12:36

OVOME SE MALO KO NADAO: Potpisao Sulejmani! (FOTO)

Ma stolu dvogodišnji ugovor.

Neizvesnosti više nema, poznato je gde će Miralem Sulejmani nastaviti karijeru. Jang Bojs je osvojio novu titulu šampiona Švajcarske, a Sulejmani je trebalo da napusti klub s obzirom da mu je istekao ugovor.

Međutim, čelnici kluba su procenili da im je bivši fudbaler Partizana neophodan i Sulejmani je potpisao novi, dvogodišnji ugovor.

Ko će u finale Lige šampiona - RB Lajpcig ili PSŽ? Večeras (21.00) u Lisabonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će pasti odluka, a favoriti su Parižani s kvotom 1,80.  Kvota na Red Bulovo mezimče je 4,40, dok je kvota da meč „ide“ u produžetke 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

– Ubeđeni smo da Sulejmani ima kvalitete koji će nam biti neophodni u naredne dve godine, izjavio je sportski direktor kluba iz Berna, Kristof Špiher.

Die Young Boys und Guillaume Hoarau gehen nach dem Cupfinal am 30. August wenig überraschend getrennte Wege. Derweil verlängert der Schweizer Meister den Vertrag mit Miralem Sulejmani bis Sommer 2022 - via @azonlinesport https://t.co/2aHR3zZt0o #sda_sport

— Keystone-SDA Sport (@key_SDA_sport) August 18, 2020

Sulejmani je već pet godina u ekipi Jang Bojsa gde je na 162 utakmice postigao 43 gola i zabeležio 47 asistencija.

Osim Sulejmanija novi ugovor je potpisao i Kamerunac Ngamaleu, dok će Gijom Oro napustiti ekipu nakon finala Kupa 30. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.