OVO ZANIMA SVE U SRBIJI: Evo kakvo je stanje na tabeli i šta DALJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 23:35

OVO ZANIMA SVE U SRBIJI: Evo kakvo je stanje na tabeli i šta DALJE?

Sa Crnom Gorom biti ili ne biti.

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je sa 2:1 od Mađarske u Budimpešti u meču sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sada se svi u Srbiji pitaju kako do planetarnog šampionata, na kom nismo bili od osamostaljenja države, a zadnji put nastupili davne 2000. godine pod imenom Jugoslavija.

Mađari su sada sami na vrhu tabele grupe G, imaju 13 bodova i meč više od nas. Mi smo drugi sa 10 bodova, dok je treća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crna Gora sa 8 (ali takođe utakmicom manje od Orlova). Litvanija ima pet, a Bugarska dva boda.

Pred nama je najvažniji meč ovih kvalifikacija, u utorak u Beogradu, kada našoj selekciji na noge stiže direktni konkurent, Crna Gora.

Selekcija Srbije ima imperativ pobede, jer u slučaju nerešnog ishoda sa Crnogorcima, Piksijeva četa ne bi imala sve u svojim rukama, već bi morali da gledaju rezultate Đetića, s obzirom da imaju meč manje od nas.

Do kraja kvalifikacija čeka nas i okršaj sa Bugarskom u poslednjem kolu, u Leskovcu, ali bi pobeda nad Crnom Gorom naš tim približila Evropskom prvenstvu i stvorila veliku prednost u odnosu na direktnog konkurenta.

Raspored do kraja:

Utorak, 17. oktobar

Srbija – Crna Gora

Litvanija – Mađarska

Četvrtak, 16. novembar

Bugarska – Mađarska

Crna Gora – Litvanija

Nedelja, 19. novembar

Srbija – Bugarska

Mađarska – Crna Gora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.