”OVO TI JE DRUGI PUT”: Jokić ODBRUSIO Šeku! Morao je da se izvini

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 10:05

”OVO TI JE DRUGI PUT”: Jokić ODBRUSIO Šeku! Morao je da se izvini

Zanimljiv detalj...

Srpski košarkaš Nikola Jokić se prethodne noći "osvetio" Stivu Keru za prozivke i vodio je svoj Denver do velike pobede nad Golden Stejtom (130:127). Jokić je pogodio trojku sa skoro pola terena u poslednjoj sekundi i burno je proslavio sa svojim saigračima, možda kao nikada u karijeri, a koliko mu je trijumf značio možda se najbolje videlo dok je razgovarao sa NBA legendama posle susreta i opušteno ćaskao.

Bio je raspoložen za šalu, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok nije došlo vreme za oproštaj, kada ga je "naljutilo" što Šekil O'Nil i dalje nije naučio srpski jezik kako treba. Kao i jednom od prethodnih puta, Šek je pozdravio Jokića sa "Spasiba", na šta mu je Somborac rekao:

- Nije, Šek... Hajde druže, to ti je drugi put već! - posle čega su se O'Nil i ostali u studiju izvinili našem košarkašu.

Što se tiče same utamice, Jokić je rekao da pobeda protiv Golden Stejta možda najbolje opisuje Denver jer oni nikada ne odustaju.

- Šta je to bilo, dođavola? To je bio jedan od naših najvećih preokreta, mislim da smo gubili 12 razlike na tri minuta do kraja, nismo se predali i to nas najbolje opisuje - poručio je srpski košarkaš i na Barklijevo pitanje da li je hteo da pogodi trojku "o tablu", samo je rekao:

- Moj druže, ušla je, srećan sam!

Uz poruku da sada svi jure Denver, Jokić je upitan koga oni jure i oduševio je odgovorom:

- I mi isto jurimo Denver, hoćemo da budemo bolji nego prošle sezone i mislim da bismo bili u stanju da pobedimo taj tim - kazao je Jokić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.