OVO SE NE VIĐA ČESTO: Ronaldo POBESNEO zbog ofsajda -  PRSKAO kamere vodom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:47

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Ronaldo POBESNEO zbog ofsajda - PRSKAO kamere vodom (VIDEO)

Gol je ipak poništen...

Portugalski fudbaler i jedan od najboljih igrača svih vremena, Kristijano Ronaldo bio je vrlo nezadovoljan ishodom akcije iz koje je postigao gol protv Al Šababa jer je isti poništen zbog malog ofsajda.

Nije mogao da se pomiri sa odlukom sudija pa je nezadovoljstvo iskalio na kamermanu koji je samo radio svoj posao.

Pomenuti kamerman je snimao Portugalca dok je ovaj, kraj aut linije, pio vodu i nešto gunđao - nije očekivao niti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je je mogao da zamisli da će baš na njemu Portugalac iskaliti bes.

Brzo potom, Ronaldo je stisnuo flašicu iz koje je šiknuo mlaz vode ka "provokatoru", uz to je Portugalac, vrlo osiono, rukom pokazao kamermanu da se sklonio od njega.

Pogledajte tu situaciju.

After the match, Ronaldo verbally abused the camera man, threw drink at him. What kind of behavior is this? The poor camera man just trying to earn a living doing his job.

Never seen such an arrogant athlete.

pic.twitter.com/VlV0napDLQ

— FCB Albiceleste (@FCBAlbiceleste) July 28, 2023

Ronaldo je inače meč počeo sa klupe, i on i ostale najveće zvezde tima Brozović i Taliska. Od ovog trija jedino Hrvat nije ulazio u igru. Bio je ovo inače meč 1. kola Arapskog Kupa šampiona.

Na kraju, razočaravajućih 0:0 za Al Nasr protiv Al Šababa.

Pogledajte i majstoriju Portugalca, sjajan prijem i efektan gol koji, ipak, nije priznat što je potpuno izbacilo iz ravnoteže Kristijana.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL pic.twitter.com/VYteA1msWa

— CR7Media (@AlCR7Media) July 28, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Georgina, devojka Kristijana Ronalda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skandal Kristijana Ronalda: Iskalio frustraciju na kamermanu, polivao ga vodom dok ga je snimao

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jul.2023

Portugalac je ponovo imao izliv besa Kristijano Ronaldo je pokrenuo revoluciju u saudijskom fudbalu, pošto je otvorio vrata za dolazak mnogih fudbalskih zvezda, koje ovih dana pristižu na Arabijsko poluostrvo, ali njemu samom nije najbolje krenulo u Al Nasru. Nakon što je izgubio titulu na kraju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.