OVO SE ČEKALO: Srbija dobila veliko, veliko pojačanje za meč sa Gruzijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 10:44

OVO SE ČEKALO: Srbija dobila veliko, veliko pojačanje za meč sa Gruzijom

Vratio se u sastav jedan od ključnih igrača.

Košarkaška reprezentacija Srbije je na svom terenu slavila protiv Finske u prvom meču kvalifikacija za Evrobasket 2025. Već 26. februara naše očekuje meč drugog kola, gde će viceprvaci sveta gostovati ekipi Gruzije.

Za taj meč će selektor Srbije Svetislav Pešić moći da računa na Ognjena Dobrića, koga je strateg Orlova ostavio van terena za meč protiv Finske zbog problema sa povredom.

Dobrić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dosta muči sa povredama i minutažom u Bolonji ove sezone, a upravi mu je to neophodno kako bi uhvatio ritam i spreman dočekao Olimpijske igre u Parizu.

Dobrić će igrati, ali selektor Srbije i na ovom meču neće moći da računa na Uroša Trifunovića. On je blago istegao zadnju ložu, pa zbog toga ga nije bilo na utakmici protiv Finaca, a neće ga biti ni na meču protiv Gruzije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.