OVO SE ČEKALO: Lacio odredio cenu za Sergeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE ČEKALO: Lacio odredio cenu za Sergeja

Velikani na potezu.

Vezista Lacija Sergej Milinković Savić zaludio je čitavu Evropu. Tu više nema nikakve dileme.

ZVEZDA NA POTEZU: Olimpijakos hoće Milojevića!

KAKO OVO ODBITI: Zvezdi stigla ponuda za Boaćija, od cifre boli glava

Naime, nekadašnji đak Vojvodine je želja je mnogih velikana, koji su odavno stali u red da ga dovedu. Samo je pitanje koliko će para dati za njega. Kad je reč o novcu "Skaj Italija" u utorak je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i cenu koju je za srpskog reprezentativca odredio predsednik kluba Klaudio Lotito.

So apparently we want to sign Sergej Milinkovic-Savic from Lazio this summer. This is him against Atalanta on the weekend. He’s the perfect Mourinho-type midfielder. #mufc pic.twitter.com/bGGTCa4Jko

— Ryan 🔴 (@Vintage_Utd) December 19, 2017

-  Lacio je spreman da sledećeg leta sedne za sto sa zainteresovanima i da sluša ponude. Početna cena je između 120 i 130 miliona evra! - pišu mediji na Apeninima.

Sergej je došao u Lacio iz Genka za 18 miliona evra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LACIO PRODAJE SERGEJA: Rimski klub odredio početnu cenu za Milinković-Savića! Zavrteće vam se u glavi

Izvor: Kurir, 19.Dec.2017

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić blista i ove sezone u dresu Lacija, pa su za njega zainteresovani mnogi evropski giganti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.